K15 

Ett nytt drömboende

Fakta

Upplåtelseform Bostadsrätter
Adress Lönngatan 20-22
Arkitekt Nesso Arkitektur
Skede Detaljplanering
Planerad säljstart Kvartal 4, 2019

K15 – Urbant boende etapp II

I södra innerstaden i Malmö driver Kian Properties en ny detaljplan för välplanerade och genomtänkta bostadsrätter, alltifrån 1 rum och kök till 4 rum och kök, med en härlig och avkopplande innergård. Detta är andra etappen i utbyggnad av kvarteret Cykeln.

Malmö city och stadens utbud av parker, skolor och högskola ligger inom gång- och cykelavstånd. Bussnavet Värnhemstorget ligger på nära avstånd, härifrån går både stadsbussar och regionbussar till de flesta av Skånes större orter.

Stationen Triangeln med den nya Citytunnelanslutningen ligger på bekvämt gångavstånd och tar dig snabbt till Köpenhamn, Hyllie och Lund. Har du behov av att använda bilen kan du snabbt ta dig ut till motorvägen som ligger inom nära räckhåll.

Möllevångstorg och Folkets park med dess urbana atmosfär med ett myller av caféer, uteserveringar, butiker och restauranger ligger gångavstånd från fastigheten. Folkets park erbjuder numera många nöjen som karuseller, terrarium, minibondgård, plaskdamm, minigolf, barnteater, danskvällar och konserter. Själva parken är lummig och grön med flera exotiska träd, stora gräsytor, en vacker fontän och en populär lekplats. På vintern är det en väldigt populär aktivitet för barnen att åka skridskor på den anlagda isbanan.

Fastighetens centrala läge ger er ett skönt vardagsliv med allt som behövs i närheten. En härlig och central boendemiljö med många positiva egenskaper.

K15