Siggbo trädgårdsstad

 Naturnära boende

Fakta

Projekt Bostadsprojekt
Upplåtelseform Hyresrätter
Antal bostäder 61
Adress Mattiasgatan
Rendering Norconsult
Skede Avslutat

Siggbo trädgårdsstad Ett naturnära boende

 

I  Siggbo trädgårdsstad och Triangelparken har Kian Properties tillsammans med samarbetspartner Matias Lindberg Development projekterat för 61 nya och välplanerade bostäder. Här bor du intill vacker natur nära till brett serviceutbud med bra pendlingsläge till både Stockholm, Uppsala, Arlanda och Gävle. 

I området planerar Tierps kommun bygga mellan 400 och 600 nya bostäder i blandad bebyggelse i flera etapper. Förutom bostäder är planen att det även ska bli kommunal service i form av skola, kommersiella lokaler och andra verksamheter, allt med trädgårdstadskaraktär. Stadsdelen kommer även omslutas av ytor för fritidsaktiviteter såsom motionsspår, hälsans stig, samt lekplatser och utegym för alla åldrar. Den nya bebyggelsen kopplas samman med Tierps tätort via en bilbro och flertalet gång- och cykelbroar.

Siggbo trädgårdsstad är bostaden för dig som vill bo granne med naturen men samtidigt ha nära till citypulsen i kringliggande storstäder

För projektrelaterade frågor och uthyrning hänvisar vi till fastighetsägaren Internationella skolan Kvarnholmen AB och dess projektledare, Nordnest AB. 

 

 

 

 

 

 

Siggbo trädgårdsstad