Vitale

 Ett stadsnära boende

Fakta

Projekt Bostadsprojekt
Adress Håtunavägen 4
Rendering Kjellgren & Kaminsky
Skede Avslutat

VitaleEtt stadsnära boende

Projektet är avslutat och sålt.

I närheten av Bålsta centrum har Kian Properties och partners projekterat för välplanerade och genomtänkta flerbostadshus och radhus detaljplan för välplanerade och genomtänkta intill vacker natur och Mälarens vatten. 

Bålsta är idag ett område fullt av upplevelser bland grönska och vatten. Här lockar bad, bollspel, idrottsplatser, golfbanor, ridskolor och båtliv med lokal småstadsservice för kaffepausen eller vardagsinköpen.

I området finns det mesta med flera skolor, dagis, gymnasium, butiker, café och restauranger. Bålsta erbjuder också bra kommunikationer, här kan du enkelt med hjälp av pendeln ta dig till Stockholm City på 39 minuter. Vid stationen, som ligger på gångavstånd, stannar såväl bussar som pendeltåg och fjärrtåg. Har du behov av att använda bilen kan du snabbt ta dig ut till motorvägen som ligger inom nära räckhåll.

Vitale är bostaden för dig som vill bo granne med vatten och natur men samtidigt ha nära till citypulsen. En härlig och central boendemiljö med många positiva egenskaper.

Vitale